Ai mai auzit pana acum de notiunea de certifcare ca firma de incredere? Noi in anul 2018 am obtinut acest certificat, deci suntem o firma- S.C.Clima Net SRL- in care increderea este pe primul plan desi suntem nou aparuti  pe piata. Principalele domenii  in care activam sunt  aerul conditionat, instalatiile sanitare sau de incalzire. Suntem o firma cu oameni care au experienta in domeniul de cel putin 20 de ani, echipa noastra de specialisti este compusa din 8 oameni bine pregatiti si determinati sa iti demonstreze calitatatea montarii aparatelor de aer conditionat de prima clasa.  Ca tot veni vorba despre aparate de aer conditionat noi iti putem asigura montaj, service si intretinerea orcarui tip de aer conditionat. Printre cele mai importante firme tinem sa amintim urmatoarele: WESTINGHOUSE, SAMSUNG, AIR COOL, UNION AIR, YAMATO, GREE, WHIRLPOOL, PANASONIC, BLACKSEA, INVENTOR,  LG.
Profesionalismul de care dau dovada oamenii din echipa noastra o sa va determine sa nu apelati la nimeni altcineva cand vine vorba de aparatul de aer conditionat.
Acestea fiind spuse, noi ne angajam sa va oferim urmatoarele servicii:

  • Service pentru toate marcile de aer conditionat,
  • Remedierea oricarui defect aparut la instalatiile de climatizare,
  • Incarcarea cu agent frigorific (freon) instalatiile de climatizare,
  • Curatarea si igienizarea oricarui tip de aparat de aer conditionat,
  • Executam si relocarea aparatelor de aer conditionat .

Pe langa contractele de montare, de service sau de relocare, pentru o mai buna functionare a aparatelor noi va putem asigura un contract de mentenata/intretinere a aparatelor de aer conditionat prin care va garantam verificarea regulata a echipamentelor si efectuarea reparatiilor unde sunt necesare. 
Pentru mai multe detalii cu privire la aceste patru servicii pe care noi vi le punem la dispozitie sunteti invitati sa accesati cele patru subiecte de la sectiunea de servicii de pe acest site:

Daca aveti nevoie de orice informatie suplimentara nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 0722 961 987, 0764 979 644 sau folosind formularul de contact.
Cu tot profesionalismul,
S.C.Clima Net SRL, cu sediul in Bucuresti , Str. CRISTEA MATEESCU, 7 , inregistrata la Registrul comertului cu J40 /2190 /2013, CUI 31259219
P.S. Esti pregatit pentru o senzatie tare?
TARE RECE!