Daca ti s-a stricat aerul conditionat si vrei ca acesta sa functioneze la fel de bine ca atunci cand l-ai achizitionat, noi iti putem oferi verificarea instalatiei electrice si frigorifice si totodata igenizarea unitatii cu o solutie antibacteriana -dezinfectare bacteriologica-  pentru ca tinem la sanatatea ta si a celor din jurul tau. Toate aceste operatiuni vor fi executate de echipa noastra de specialisti. Noi avem capacitatea de a detecta pierderile de freon din instalatie si totodata remedierea acestora. In acelasi timp verificarea presiunii este foarte importanta, echipa noastra iti poate asigura verificarea acesteia in mers cat si presiunea statica.
In cazul in care constati ca aerul conditionat nu mai raceste la fel de bine ca inainte poti beneficia si de reincarcarea instalatiei cu freon.
Stim ca este mai comod sa cumperi un aer conditionat nou decat sa iti dai silinta sa il repari pe cel vechi dar nu este nevoie sa iti bati capul cand ti se strica aparatul, trebuie doar sa ne suni pe noi  .
Iti putem garanta:

  • Inlocuirea pieselor necesare,
  • Inlocuirea senzorilor de temperatura pentru unitatile interioare sau exterioare,
  • Inlocuirea condensatorilor,
  • Inlocuirea compresorului.

Daca ne suni pe noi esti sigur ca o echipa iti poate rezolva toate problemele cu privire la functionarea aparatului deoarece va oferim service complet de intretinere. Oamenii nostri intervin prompti pentru remedierea oricarei inconveniente.
In cazul in care iti doresti sa eviti toate cele de mai sus noi oferim posibilitatea incheierii unui contract de mentenanta in urma caruia noi vom efectua interventii periodice pentru verificarea bunei functionari a aparatului si totodata igenizarea acestuia. Pentru mai multe detalii cu privire la acest subiect accesati pagina de mentenanta aer conditionat  din sectiunea servicii a site-ului nostru.

Pentru orice fel de alte informatii nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 0722 961 987 , 0764 979 644 sau folosind formularul de contact.